CYRADRINK 2 KCAL

Το CYRADRINK 2 KCAL είναι Τρόφιμο για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς. Πλήρες ρόφημα, υπερπρωτεινικό και υπερθερμιδικό, για τη διατροφική υποστήριξη ασθενών με ή σε κίνδυνο υποθρεψίας.

  • 20g πρωτεΐνης ανά φιαλίδιο 200 ml
  • 400 kcal ανά φιαλίδιο 200 ml
  • 13 βιταμίνες και 15 μέταλλα
  • Χωρίς φυτικές ίνες
  • Φυσικά αρώματα
  • Συσκευασία 24 τεμαχίων των 200 ml
  • Χαμηλή ωσμωτικότητα
  • Ελεύθερο γλουτένης
  • Υπέροχη γεύση βανίλιας
  • Εξαιρετική συμμόρφωση
  • Κατάλληλο για ασθενείς με ή σε κίνδυνο υποθρεψίας
  • Κατάλληλο για ασθενείς με αυξημένες πρωτεινικές ανάγκες
  • Ετοιμο προς χρήση
  • Να λαμβάνεται κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα
  • Ανακινούμε καλά πριν την κατανάλωση
  • Δοσολογία σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού
  • Χορηγείται με ιατρική επίβλεψη
  • Κατάλληλο σαν αποκλειστική πηγή διατροφής
  • Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών
  • Να χρησιμοποιείται με προσοχή σε παιδιά κάτω των 10 ετών
  • Να μη χρησιμοποιείται σε ασθενείς με γαλακτοζαιμία ή αλλεργία στο αγελαδινό γάλα
  • Να μη χρησιμοποιείται σε ασθενείς  με διαγνωσμένη δυσανεξία σε κάποιο από τα συστατικά
  • Αποκλειστικά για χρήση από το στόμα
  • Ακατάλληλο για παρεντερική χρήση
Ανά 100ml Ανά 100ml
Ενέργεια 202 kcal/848 KJ Ριβοφλαβίνη 0,38 mg
Λίπη 9,1 g Νιασίνη 3,3 mg
Κορεσμένα λιπαρά οξέα 2,3 g Βιταμίνη B6 0,38 mg
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα 3,9 g Φολικό οξύ 70 μg
Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα 2,9 g Βιταμίνη B12 0,75 μg
Ελαικό οξύ 3,5 g Βιοτίνη 8,8 μg
MCT 1,4 g Παντοθενικό οξύ 1,1 mg
OMEGA-3 0,5 g Κάλιο 165 mg
OMEGA-6 2,6 g Χλώριο 123 mg
Υδατάνθρακες 20 g Ασβέστιο 185 mg
Σάκχαρα 5 g Φωσφόρος 121 mg
Λακτόζη 0,06 g Μαγνήσιο 25 mg
Πρωτείνη 10 g Σίδηρος 2,1 mg
Αλάτι 0,2 g Ψευδάργυρος 2,5 mg
Νάτριο 80 mg Χαλκός 0,23 mg
Βιταμίνη A 250 μg Μαγγάνιο 0,54 mg
Βιταμίνη D 2,7 μg Φθόριο 0,17 mg
Βιταμίνη E 5 mg Σελήνιο 11,6 μg
Βιταμίνη K 13,2 μg Χρώμιο 11,6 μg
Βιταμίνη C 40 mg Μολυβδαίνιο 13,2 μg
Θειαμίνη 0,35 mg Ιώδιο 31 μg
Ωσμωτικότητα 440 mosmol/l

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 89858/23-07-2025

  1. Milne AC, Potter J, Vivanti A, Avenell A: Protein and energy supplementation in elderly people at risk from malnutrition. Cochrane.Database.Syst.Rev 2009, CD003288.
  2. Raynaud-Simon A, Revel-Delhom C, Hebuterne X: Clinical practice guidelines from the French High Authority for Health: nutritional support strategy in protein-energy malnutrition in the elderly. Clin Nutr 2011, 30: 312–319.
  3. Cawood AL, Elia M, Stratton RJ: Systematic review and meta-analysis of the effects of high-protein oral nutritional supplements. Ageing Res Rev 2012, 11: 278–296.
  4. Lochs H, Allison SP, Meier R, Pirlich M, Kondrup J, Schneider S, et al. Introductory to the ESPEN Guidelines on Enteral Nutrition: terminology, definitions and general topics. Clin Nutr 2006; 25: 180- 6.
  5. Hubbard GP et al. A systematic review of compliance to oral nutritional supplements. Clin Nutr 2012, 31: 293–312.
  6. National Health and Medical Research Council: Nutrient Reference Values Australia and New Zealand. https;//www.eatforhealth.gov.au/nutrient-reference-values. Accessed May, 2023.