FRESUBIN 2 KCAL CREAM

Το FRESUBIN 2 KCAL CREME είναι Τρόφιμο γιά Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς. Υψηλής θερμιδικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη, παχύρρευστο από του στόματος χορηγούμενο διατροφικό συμπλήρωμα.

  • Πλούσιο σε θερμίδες (250 kcal ανά κύπελλο 125g)
  • 5g πρωτείνης γάλακτος ανά κύπελλο 125g
  • Θρεπτικά πλήρες
  • Γεύσεις βανίλια/σοκολάτα
  • Συσκευασία 4 κυπέλλων των 125g

Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία

  • Υπερθερμιδικό (2 kcal/g)
  • Ελεύθερο γλουτένης και λακτόζης
  • Γιά τη διατροφική διαχείριση ασθενών με ή σε κίνδυνο υποθρεψίας που σχετίζεται με νόσο, ιδιαίτερα γιά ασθενείς με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτείνη, περιορισμό στη λήψη υγρών ή/και δυσφαγία
  • Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Αφού ανοιχτεί το κύπελλο, πρέπει να καταναλωθεί άμεσα ή να αποθηκευτεί στο ψυγείο για διάστημα μέχρι 24 ώρες
  • 3-8 κύπελλα ημερησίως, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού
  • Χορηγείται με ιατρική επίβλεψη
  • Αποκλειστικά για εντερική χρήση
  • Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών
  • Ακατάλληλο για ασθενείς με γαλακτοζαιμία
Ανά κύπελλο 125g
Ενέργεια 250 kcal
Πρωτείνη 12.5g
Υδατάνθρακες 28.1g
από τα οποία σάκχαρα 13.8g
Λιπαρά Οξέα 9.8g
από τα οποία κορεσμένα 0.7g
από τα οποία μονοακόρεστα 7.3g
από τα οποία πολυακόρεστα 1.8g
Φυτικές Ινες 0

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 24340/07-03-2014

  1. Lochs H, Allison SP, Meier R, Pirlich M, Kondrup J, Schneider S, Van den Berghe G, Pichard C: Introductory to the ESPEN Guidelines on Enteral Nutrition: Terminology, Definitions and General Topics. Clin Nutr 2006, 25:180-186.
  2. German Nutrition Society (DGE), Austrian Nutrition Society (ÖGE), Swiss Nutrition Association (SVE), Swiss Society for Nutrition Research (SGE): Referenzwerte für die Nährstoffzufuhr, edn 4. Edited by German Nutrition Society (DGE), Austrian Nutrition Society (ÖGE), Swiss Nutrition Association (SVE), Swiss Society for Nutrition Research (SGE). Bonn: Umschau Braus GmbH; 2012.
  3. Kondrup J, Allison SP, Elia M, Vellas B, Plauth M: ESPEN Guidelines for Nutrition Screening 2002. Clin Nutr 2003, 22:415-421.