FRESUBIN 2 KCAL CREAM
Το FRESUBIN 2 KCAL CREME είναι Τρόφιμο γιά Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς. Υψηλής θερμιδικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη, παχύρρευστο από του στόματος χορηγούμενο διατροφικό συμπλήρωμα.
- Πλούσιο σε θερμίδες (250 kcal ανά κύπελλο 125g)
- 5g πρωτείνης γάλακτος ανά κύπελλο 125g
- Θρεπτικά πλήρες
- Γεύσεις βανίλια/σοκολάτα
- Συσκευασία 4 κυπέλλων των 125g
Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία
- Υπερθερμιδικό (2 kcal/g)
- Ελεύθερο γλουτένης και λακτόζης
- Γιά τη διατροφική διαχείριση ασθενών με ή σε κίνδυνο υποθρεψίας που σχετίζεται με νόσο, ιδιαίτερα γιά ασθενείς με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτείνη, περιορισμό στη λήψη υγρών ή/και δυσφαγία
- Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου.
- Αφού ανοιχτεί το κύπελλο, πρέπει να καταναλωθεί άμεσα ή να αποθηκευτεί στο ψυγείο για διάστημα μέχρι 24 ώρες
- 3-8 κύπελλα ημερησίως, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού
- Χορηγείται με ιατρική επίβλεψη
- Αποκλειστικά για εντερική χρήση
- Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών
- Ακατάλληλο για ασθενείς με γαλακτοζαιμία
Ανά κύπελλο 125g | |
Ενέργεια | 250 kcal |
Πρωτείνη | 12.5g |
Υδατάνθρακες | 28.1g |
από τα οποία σάκχαρα | 13.8g |
Λιπαρά Οξέα | 9.8g |
από τα οποία κορεσμένα | 0.7g |
από τα οποία μονοακόρεστα | 7.3g |
από τα οποία πολυακόρεστα | 1.8g |
Φυτικές Ινες | 0 |
Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 24340/07-03-2014
- Lochs H, Allison SP, Meier R, Pirlich M, Kondrup J, Schneider S, Van den Berghe G, Pichard C: Introductory to the ESPEN Guidelines on Enteral Nutrition: Terminology, Definitions and General Topics. Clin Nutr 2006, 25:180-186.
- German Nutrition Society (DGE), Austrian Nutrition Society (ÖGE), Swiss Nutrition Association (SVE), Swiss Society for Nutrition Research (SGE): Referenzwerte für die Nährstoffzufuhr, edn 4. Edited by German Nutrition Society (DGE), Austrian Nutrition Society (ÖGE), Swiss Nutrition Association (SVE), Swiss Society for Nutrition Research (SGE). Bonn: Umschau Braus GmbH; 2012.
- Kondrup J, Allison SP, Elia M, Vellas B, Plauth M: ESPEN Guidelines for Nutrition Screening 2002. Clin Nutr 2003, 22:415-421.